Ervaar Comfort met Onze Vloerverwarmingssystemen

Bij DVL Sanitair bieden we geavanceerde vloerverwarmingssystemen aan, waaronder zowel natte als droge systemen, geïnstalleerd op tackerplaten of draadnetten. Onze oplossingen zijn ontworpen om jouw huis te voorzien van een efficiënte, esthetisch aangename en comfortabele verwarmingsoplossing. 

Voordelen van Vloerverwarming

Vloerverwarming biedt tal van voordelen ten opzichte van traditionele verwarmingssystemen. Het elimineert de noodzaak voor zichtbare radiatoren, maakt gebruik van lagere aanvoertemperaturen en is ideaal in combinatie met warmtepompen. Dit resulteert in een efficiëntere verwarming en een warme vloer tijdens de koudere maanden, zonder ruimteverlies aan de muren. 

Installatieproces

Het installatieproces varieert afhankelijk van het gekozen systeem. Bij nieuwbouwprojecten is een nat systeem gebruikelijk, waarbij de vloerverwarming bovenop de isolatie wordt geplaatst en vervolgens in de chape wordt ingewerkt. Dit zorgt ervoor dat de chape, eenmaal opgewarmd, de warmte gelijkmatig door de ruimte verspreidt. 

Onderhoudsvrij Gemak

Onze vloerverwarmingssystemen zijn ontworpen om onderhoudsvrij te zijn, waardoor je kunt genieten van ononderbroken comfort zonder je zorgen te maken over regelmatig onderhoud. 

Geschikte Vloerafwerkingen

Vloerverwarming is compatibel met een breed scala aan vloerafwerkingen. Tegels, gietvloeren en mortex zijn ideale keuzes vanwege hun uitstekende warmtegeleiding. Hout en laminaat kunnen ook worden gebruikt; hoewel deze materialen iets meer isoleren, zijn ze nog steeds geschikt en zorgen ze voor een comfortabele warmte. 

Installatieduur

Het installeren van vloerverwarming in een gemiddeld huis kan in ongeveer één dag worden voltooid, waardoor je snel kunt genieten van het comfort en de efficiëntie die het biedt. 

Klanttevredenheid voorop

Bij DVL Sanitair zetten we ons in voor het leveren van hoogwaardige vloerverwarmingssystemen die jouw leefruimte transformeren. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te ontdekken over onze vloerverwarmingsopties en hoe we jouw huis deze winter warm en comfortabel kunnen houden. 

Scroll naar boven