Adem Frisse Lucht in met Onze Ventilatiesystemen

Bij DVL Sanitair begrijpen we het belang van schone, frisse lucht in jouw leef- of werkomgeving. Daarom bieden we geavanceerde ventilatiesystemen van type C en D aan, elk ontworpen om te voldoen aan specifieke behoeften en omstandigheden, van nieuwbouwprojecten tot renovaties. 

Type C en D Ventilatiesystemen

Dit systeem staat bekend om zijn vraaggestuurde werking, waardoor het bijzonder zuinig kan zijn. Het vereist minimale installatieruimte, waardoor het een ideale keuze is voor zowel nieuwe als bestaande gebouwen. 

Met een rendement van ongeveer 85% voor huishoudelijk gebruik, biedt dit systeem een uitstekende energie-efficiëntie. Het grotere formaat van de machine wordt gecompenseerd door het gemak van niet te hoeven installeren van raamroosters, wat zorgt voor een strakkere en esthetisch aangenamere afwerking. 

Installatieproces

Ons installatieproces is afgestemd op de specifieke eisen van jouw project. Voor nieuwbouw integreren we de ventilatiekanalen naadloos in de betonplaat of chape, terwijl we bij renovaties zorgvuldig de beste oplossing kiezen die past bij de bestaande structuur. 

Onderhoud en Reparatie

Wij bieden volledige onderhouds- en reparatiediensten om ervoor te zorgen dat jouw ventilatiesysteem altijd op zijn best presteert. Regelmatig onderhoud en het tijdig vervangen van filters zijn cruciaal voor het behoud van de luchtkwaliteit en systeemefficiëntie. 

Voordelen voor de Luchtkwaliteit

Een goed ventilatiesysteem is essentieel voor een gezond binnenklimaat, vooral in moderne, luchtdichte woningen. Het helpt condensatie en schimmelvorming te voorkomen en zorgt voor een constante aanvoer van verse lucht. 

Afgestemd op Jouw Woning

De keuze van het ventilatiesysteem hangt af van diverse factoren, waaronder de grootte en indeling van jouw huis, evenals de vereiste energieprestaties. Ons team helpt je de beste oplossing te kiezen die past bij jouw specifieke situatie. 

Klanttevredenheid voorop

Bij DVL Sanitair zijn we toegewijd aan het leveren van ventilatieoplossingen die niet alleen voldoen aan jouw behoeften maar ook bijdragen aan een duurzamere en gezondere leefomgeving. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze ventilatiesystemen en hoe we jou kunnen helpen frisse lucht in te ademen. 

Scroll naar boven