Gasketels: Efficiëntie en Kracht voor Jouw Verwarming

Bij DVL Sanitair bieden we hoogwaardige condensatiegasketels aan, bekend om hun vermogen om op korte tijd hoge temperaturen en veel vermogen te leveren. Onze gasketels zijn niet alleen krachtig maar ook uiterst efficiënt, met rendementen tot 109% en een A++ energielabel.

Installatie en Onderhoud

Ons team van deskundige technici zorgt voor een vlotte en professionele installatie van jouw gasketel. Bovendien bieden we uitgebreide onderhouds- en reparatiediensten aan om de optimale werking en levensduur van jouw gasketel te garanderen, die typisch 15 tot 20 jaar meegaat. 

Wanneer is het Tijd voor Vervanging?

Tekenen dat jouw gasketel aan vervanging toe is, kunnen variëren van afnemende efficiëntie tot frequente storingen. Ons team kan een grondige evaluatie uitvoeren om te bepalen of een upgrade of vervanging nodig is. 

De omschakeling van gassoort is een gespecialiseerde dienst die we aanbieden om de verbrandingsefficiëntie van jouw gasketel te verbeteren. Dit proces, dat ongeveer 30 minuten duurt, omvat de nauwkeurige afstelling van de gas/luchtverhouding, wat resulteert in betere verbranding, langere levensduur van de warmtewisselaar en verminderde uitstoot. 

Proces en Voordelen

Onze technici passen de gas/luchtverhouding aan terwijl de cv-ketel brandt, met behulp van een rookgasanalyser om de verbranding in realtime te controleren en aan te passen. Deze aanpassing zorgt voor een optimale werking van jouw systeem en draagt bij aan een duurzamere verwarmingsoplossing. 

Klanttevredenheid en Vertrouwen

Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid wordt weerspiegeld in de positieve feedback en getuigenissen die we hebben ontvangen over onze gasketel- en omschakelingsdiensten. We zijn trots op het leveren van diensten die niet alleen aan de verwachtingen voldoen maar deze ook overtreffen. 

Bij DVL Sanitair zijn we toegewijd aan het bieden van efficiënte, betrouwbare en duurzame verwarmingsoplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze gasketels en de omschakelingsdiensten van gassoort, en hoe deze jouw verwarmingssysteem kunnen optimaliseren. 

Scroll naar boven